top of page
Etablering af virksomhed

 

Når man har fået ideen om at starte egen virksomhed er der ofte mange uafklarede spørgsmål omkring personlige overvejelser, praktiske forhold, forretningsplan, finansiering, økonomi, markedsføring mv. hvor sparring vil være påkrævet.Jeg har netværket og forudsætningerne til denne form for assistance.

 

Der er flere muligheder når det kommer til oprettelse af virksomheden, enkeltmandsvirksomhed, selskab osv. Der er fordele og ulemper ved alle typer af etablering, så første step er at finde ud af, hvilket type virksomhed er den rigtige for dig.

 

Herefter gennemgår vi de forskellige scenarier i forhold til budgetter, regnskab, skat og moms og vurdere hvilken løsning, der er den bedste for dig og den virksomhed du skal etablere.

 

Jeg er 100% uvildig, når jeg hjælper dig med etablering af en virksomhed, hvilket giver mig mulighed for at hjælpe dig med den løsning, som passer bedst til netop din situation og økonomi.

Hvad kan jeg gøre for dig?

 

Når jeg indgår i et forløb, hvor jeg rådgiver omkring etablering af virksomhed, er det vigtigt at kende projektet helt til bunds, for at kunne hjælpe til det optimale setup.

Rent praktisk arbejder vi med:

  • Forretningsplan. 

  • Investeringsbudget 

  • Finansieringsplan 

  • Resultatbudget 

  • Statusbudget 

  • Likviditetsbudget 

Men en stor del af rådgivningen handler også om at afklare i forhold til det eksisterende markedet. Hvordan er konkurrentsituationen, hvor er der huller i markedet og hvilke salgskanaler vil give størst værdi. Altsammen med baggrund i økonomiske og realistiske beregninger.

Andreas er omhyggelig, grundig og arbejder på professionelle løsninger til hvad der giver det bedste resultat

B0009564.png

Kontakt mig

Tak for din indsendelse!

bottom of page